Klik op een onderwerp voor meer informatie

Algemene informatie

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.
 
Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.
 
Snelle schadeafhandeling
Yaiza Travel heeft gekozen voor samenwerking met de Europeesche omdat deze maatschappij goede producten biedt tegen een scherpe prijs en omdat u kunt rekenen op een snelle en soepele schadeafhandeling.
Kortom: met de verzekeringen van de Europeesche staat u er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.
 
Wijzigingen voorbehouden
Op onze website genoemde premies en dekkingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Yaiza Travel zal alles in het werk stellen eventuele wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op haar site.

Annuleringsverzekering

Als u een vakantie heeft geboekt, bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Moet u de reis annuleren, dan brengt Yaiza Travel u daarvoor kosten in rekening. Deze kunnen oplopen tot 100% van de reissom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt.
Wordt u tijdens de vakantie een paar dagen in een ziekenhuis opgenomen, of moet u eerder naar huis terugkeren, dan biedt de annuleringsverzekering ook uitkomst. De niet-gebruikte reisdagen worden vergoed.
Juist bij ‘last-minute’ reizen is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten; de kosten van annulering zijn dan namelijk het hoogst!
 
De annuleringsverzekering kent verder een nuttige uitbreiding: ‘Waarnemer’.
 
Waarnemer
Gebeurt er iets met een goede vriend of vriendin of bijvoorbeeld de persoon die op uw huis past, dan kan dat een reden zijn om uw vakantie te annuleren. Dit is niet standaard verzekerd. Met de uitbreiding ‘Waarnemer’ kunt u dit verzekeren.
Ook het overlijden van uw huisdier (hond, kat of paard) kunt u op deze uitbreiding extra meeverzekeren
 
Garantie-Annulering: nog een stap verder
Met Garantie-Annulering gaat de Europeesche nog een stap verder. Dan wordt namelijk de hele reissom vergoed als u de vakantie plotseling moet afbreken. Ook als een gedeelte van de vakantie al wél is doorgegaan.
Yaiza Travel biedt standaard de Garantie annuleringsverzekering aan.

 
Wat kost de verzekering?
De premie voor de Garantie Annuleringsverzekering bedraagt 7% van de reissom/huursom. Voor de uitbreidingen ‘Waarnemer’ wordt per uitbreiding 1% extra berekend. De poliskosten bedragen € 3,50 en over premie en poliskosten wordt 21% assurantiebelasting berekend.

Annuleren?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met het kantoor waar u de reis heeft geboekt. Doe dit in ieder geval binnen drie dagen. Bent u ziek of heeft u een ongeval gehad? Vraag dan aan de dokter of hij denkt dat de reis kan doorgaan. Ook als de vertrekdatum nog ver weg is.
 
Hoe claimt u een ANNULERING?
Kan uw geboekte reis niet doorgaan of heeft u vakantiedagen moeten missen? Meld dit dan bij uw  reis- of verzekeringsadviseur. Of bij ons met behulp van het schadeformulier. U kunt dit formulier downloaden op www.europeesche.nl. Voor een snelle afhandeling, vragen wij u de annulering goed en volledig te omschrijven en alle originele rekeningen, garantiebewijzen, offertes, verklaringen of andere bewijzen mee te sturen.
 
Met een annuleringsverzekering van de Europeesche gaat u goed verzekerd op reis. Wij wensen u veel reisplezier!
 
Klikt u hier voor de voorwaarden annuleringsverzekering.

Reisverzekering

Het zal u tijdens een vakantie maar gebeuren: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten kunt u ontdekken hoe belangrijk een goede reisverzekering is.
De reisverzekering vergoedt niet alleen de schade die op reis ontstaat door diefstal of verlies. Ook de extra kosten kosten waar u in het buitenland voor kunt komen te staan zijn verzekerd. Hulpverlening is een belangrijk onderdeel van de verzekering en valt standaard onder de dekking. De kosten die voortvloeien uit deze hulpverlening, zoals repatriëringskosten ten gevolge van  ziekte of ongeval van uzelf of in verband met naaste familieleden in Nederland zijn verzekerd.
 
100% vergoeding van medische kosten gemaakt in het buitenland
Ook met een goede zorgverzekering is het verstandig een reisverzekering af te sluiten:
- repatriëring wordt ook zonder medische noodzaak vergoed en ook voor meeverzekerde gezinsleden.
- met de uitbreiding Geneeskundige kosten worden hoge medische rekeningen in het buitenland 100% vergoed.
- Het verplichte eigen risico van de Zorgverzekering valt onder dekking van de reisverzekering
 
Complete basisdekking en uitbreidingen op maat
De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering. Met aanvullende verzekeringen heeft u extra zekerheid, zoals de onderdelen (winter)sport, rechtsbijstand en Topdekking. Als u met eigen auto naar uw vakantiebestemming rijdt adviseren wij in het bijzonder de uitbreiding Hulp & Huur Vervoermiddel. Hiermee bent u verzekerd van hulp bij pech onderweg en wordt uw auto naar uw huis teruggebracht, als dat op eigen kracht niet meer lukt. Met deze dekking biedt de alarmcentrale u tevens de mogelijkheid om met een vervangende auto de reis te vervolgen. U kunt zelf uw keuzes maken en u betaalt alleen voor wat u belangrijk vindt. Heeft u vragen over één of meer van deze uitbreidingen, bel ons gerust, wij adviseren u graag.
 
Kinderen gratis
Op de reisverzekeringen van de Europeesche zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd.
 
Wat kost de reisverzekering?
Wij adviseren een Aflopende Reisverzekering inclusief dekking voor Geneeskundige kosten en Ongevallen voor € 1,60 per dag per persoon voor bestemmingen binnen Europa en landen grenzend aan de Middellandse Zee. Daarbuiten is Werelddekking van toepassing voor € 2,50 per dag.

Verstandig uitbreidingen zijn:

Rechtsbijstand: € 0,15 pp/pd
(Winter)sport: € 1,00 pp/pd
Geld: € 0,50 pp/pd

Hulp & huur vervoermiddel: € 17,50 per auto
Extra sportuitrusting: € 0,50 pp/pd
Topdekkking: € 0,50 pp/pd

Poliskosten bedragen € 3,50 en alleen over de uitbreidingen Rechtsbijstand en Hulp & Huur Vervoermiddel is 9,7% assurantiebelasting verschuldigd.

 
Wilt u een of meerdere van deze uitbreidingen meeverzekeren, neem dan contact met ons op om de details te bespreken.
Wanneer uw reis langer duurt dan de periode, waarin u bij ons een vakantiewoning huurt, laat dit ons dan weten, zodat wij de verzekering kunnen afsluiten voor uw gehele reis.

Klikt u hier voor de voorwaarden kortlopende reisverzekering

 
voorkeuren Aanvragen
U heeft nog geen voorkeuren geselecteerd

Vind uw ideale vakantie

Zwembad
Aantal personen
1
WIFI / internet

YAIZA TRAVEL

Hollands Diepsstraat 4
4709 PH Nispen

0165 36 45 22

KVK 20143237

yaiza@yaizatravel.nl