Yaiza Travel is gespecialiseerd in individuele reizen naar de Canarische Eilanden; La Palma, Gran Canaria, La Gomera, Lanzarote en Fuerteventura waar je op een bijzondere locatie kunt genieten van de natuur, rust en ruimte.

Yaiza Travel is een kleinschalige reisorganisatie waardoor wij onze klanten veel persoonlijke aandacht kunnen schenken. De eigenaresse van Yaiza Travel, Micky van den Bijgaart, heeft ruim 26 jaar ervaring in de reiswereld, van reisbureau, grondstewardess bij KLM tot hostess in het buitenland op diverse bestemmingen waaronder op Gran Canaria. Mede door diverse studiereizen naar de verschillende Canarische eilanden en haar voorliefde voor vakanties op rustig gelegen plekjes hebben de Canarische Eilanden haar hart gestolen en zo is Yaiza Travel ontstaan.

Wij  bieden met name unieke en zeer fraai gelegen vakantiehuizen (casitas of casas), appartementen en kleinschalige hotels (fincas of casonas) aan, het merendeel in de natuur gelegen, ideaal voor de echte natuur en rust liefhebber, weg van de massa. Een aantal accommodaties zijn gecombineerd ook geschikt voor grote gezelschappen, vraag ons naar de mogelijkheden. 

De accommodaties zijn persoonlijk door ons bezocht en geselecteerd, daarbij staan wij in direct contact met de huiseigenaren en werken wij nauw samen met lokale agenten.

Yaiza Travel biedt de accommodaties aan inclusief een huurauto cat. A, exclusief de vluchten
Je huurauto haal je bij aankomst op de luchthaven op en met de routebeschrijving rijd je moeiteloos naar je vakantie adres.
Aan het einde van je vakantie lever je de huurauto weer in op de luchthaven.

De vluchten zijn niet inbegrepen maar indien gewenst kunnen wij dezen wel voor je verzorgen.

Om je reis compleet te maken verzorgen wij, indien gewenst, ook vervoer naar de luchthaven, een parkeerplaats of een hotelovernachting nabij de betreffende luchthaven.

Yaiza Travel is aangesloten bij de Vereniging van Kleine Reisorganisaties (VvKR) en garantiefonds VZR Garant

 

Wij wensen je veel plezier met het maken van je keuze en begroeten je graag als gast van Yaiza Travel!

Yaiza Travel

 

 

 

 


voorkeuren Aanvragen
U heeft nog geen voorkeuren geselecteerd

Vind uw ideale vakantie

Zwembad
Aantal personen
1
WIFI / internet

YAIZA TRAVEL

Hollands Diepsstraat 4
4709 PH Nispen

0165 36 45 22

KVK 20143237

yaiza@yaizatravel.nl